De Verwerkplaats

Start woensdag 27 maart
 

Het idee van de Verwerkplaats komt van Muzelinck en het opzetten hiervan is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Muzelinck en Proeftuin de Ruwaard. In opdracht van Muzelinck heeft Daan Mijnders de lessen van de Verwerkplaats ontwikkeld.
Vanaf februari start Kunst & Co in de gemeente Maashorst met “onze” Verwerkplaats.   

Door de Verwerkplaats willen we mensen meer vertrouwd laten raken met verlies en rouw.  Doel is om je sterker te maken door de informatie die je opdoet tijdens het kunstzinnige proces in de Verwerkplaats. Je leert wat verlies voor je betekent, hoe je er mee om kunt gaan en hoe je anderen kunt bijstaan.


De bijeenkomsten gaan niet alleen in op verlies door dood maar besteden ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak ten onrechte onderbelicht blijven, zoals verlies van je gezondheid, werk, relatie of je toekomst- perspectieven. Tijdens de workshops die in het teken staan van wisselende verwerkthema’s, wordt kunstzinnig gewerkt, zoals schilderen, tekenen, schrijven en werken met klei.

De ervaring leert dat dit een helende manier is om met verlies en rouw om te gaan.  Je ervaart steun, herkenning en leert van elkaar.

Dag & tijd: woensdag 9.30 - 12.00 uur om de week
Start & duur: 27 maart, 8 lessen
Data: 27 maart, 3 april & 17 april, 8 & 22 mei, 5 & 19 juni, 3 juli.
Docent: Daan Mijnders
Prijs: €85,- (incl. BTW & materiaal)

Voor meer informatie neem contact op met Antonio Almeida via: 0413 - 262285 of antonio@kunstenco-uden.nl.

De Verwerkplaats

Tijdsduur
150 minuten
Dag / tijdstip
wo. 9.30-12.00 uur om de week
Aantal lessen
8 bijeenkomsten
Kosten
€85,-
Inschrijven

Daan Mijnders

Daan Mijnders

Meer informatie